Σχετικά με την MG - MG Motor

Έχουμε μία μακρά ιστορία

Η MG ήταν μπροστά από την εποχή της από τότε που ιδρύθηκε μέσα από τη Morris Garages το 1924. Τώρα, η νέα γενιά μπορεί να επιλέξει ένα αυτοκίνητο από αυτή την εμβληματική μάρκα. Σύγχρονη, εξηλεκτρισμένη, αναζωογονημένη και έτοιμη για το μέλλον.

Βιώσιμη οδήγηση

Η MG προσφέρει στους Ευρωπαίους οδηγούς μια ευρεία γκάμα βιώσιμων ηλεκτρικών και ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Κατασκευάζονται και σχεδιάζονται ειδικά γι’ αυτούς και είναι φτιαγμένα για τις μοναδικές επιθυμίες και ανάγκες τους.

Για όλους

Η MG κάνει την ηλεκτρική οδήγηση προσιτή σε όλους τους νέους στην καρδιά που είναι έτοιμοι να υιοθετήσουν έναν ηλεκτρικό τρόπο ζωής

Ξεκινήστε το ηλεκτρικό lifestyle σας με την MG!

Η MG θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την ηλεκτρική σας ζωή με μια άρτια σχεδιασμένη, τεχνολογικά προηγμένη και περιβαλλοντικά ενσυνείδητη εμπειρία οδήγησης που είναι λειτουργική, ασφαλής και οικονομικά προσιτή.

Στην Ευρώπη, για τους Ευρωπαίους

Η MG έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τον Ευρωπαίο οδηγό, προσφέροντας βιώσιμα, έξυπνα, λειτουργικά και οικονομικά προσιτά οχήματα. Αυτά εξελίσσονται στα στούντιο σχεδίασης της MG στη Σαγκάη σε συνεργασία με το προηγμένο στούντιο σχεδίασης στο Λονδίνο, παράγονται στην Κίνα και είναι ήδη διαθέσιμα σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Μητρική εταιρεία της MG

Μητρική εταιρεία της MG είναι η SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation). Η SAIC Motor είναι η 7η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο και ήταν ο πρώτος όμιλος αυτοκινήτων στην Κίνα με ετήσιες πωλήσεις που ξεπερνούν τα 7 εκατομμύρια μονάδες. Οι θυγατρικές αυτοκινητοβιομηχανίες της SAIC Motor περιλαμβάνουν τις Morris Garages (MG), Roewe και Maxus, αλλά και τις SAIC Volkswagen, SAIC-GM και άλλες.

Olympique Lyon

Από τον Ιούνιο του 2021 η MG Motor είναι επίσης ο Επίσημος Συνεργάτης και Επίσημος Προμηθευτής Αυτοκινήτων της Olympique Lyon. Αυτός ο διάσημος γαλλικός ποδοσφαιρικός σύλλογος ιδρύθηκε το 1899 και παίζει στη Lique 1. Η Olympique Lyon ανήκει στην ευρωπαϊκή αφρόκρεμα του είδους. Από το 2016 ο σύλλογος δίνει τους αγώνες του στο Parc Olympique Lyonnais που διαθέτει 59.186 θέσεις. Η Olympique Lyon έχει επίσης φρέσκια νοοτροπία και ενδιαφέρεται για την πρόοδο και τη βιωσιμότητα.

Ένα ηλεκτρικό ταξίδι μας περιμένει

Η MG Motor Italy συνεργάζεται με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ της Ιταλίας.

Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες του ιταλικού μπάσκετ σε μια τόσο σημαντική χρονιά για την Εθνική Ομοσπονδία, με 100 χρόνια ιστορίας και αθλητισμού, ενώ η MG προετοιμάζεται για την εκατονταετηρίδα της το 2024.

Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, το πάθος, τον ενθουσιασμό και την αντοχή στο χρόνο, με αυτούς τους αθλητές και μαζί μπορούμε να επιτύχουμε τους φιλόδοξους στόχους μας και να αναπτυχθούμε περαιτέρω. Ανυπομονούμε να βρεθούμε στο τερέν!