Ανακαλύψτε το MG ZS EV - MG Motor

MG ZS EV

440km
Αυτονομία WLTP
3.6s
Από 0-50km/h
MG iSMART
Σύστημα Συνδεσιμότητας
MG Pilot
Υποβοήθηση Οδηγού

Αναβαθμίσαμε το πιο δημοφιλές μοντέλο μας και σας παρουσιάζουμε το εντελώς νέο MG ZS EV: ένα άνετο, έξυπνο, 100% ηλεκτρικό, οικογενειακό SUV. Με νέο σχεδιασμό και μεγαλύτερη αυτονομία, χωρίς συμβιβασμούς στην πρακτικότητα ή το στυλ, το νέο MG ZS EV είναι ιδανικό για οδήγηση στην πόλη και ταξίδια το Σαββατοκύριακο. Με επιλογή από δύο μπαταρίες, το νέο MG ZS EV είναι έτοιμο για την επόμενη αστική σας περιπέτεια.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
Ταξιδέψτε οπουδήποτε
Το νέο MG ZS EV προσφέρει τώρα αυτονομία έως και 440 χλμ. ώστε να μπορείτε να διανύσετε μεγαλύτερες αποστάσεις χωρίς φόρτιση.
440 km
Αυτονομία WLTP
40 λεπτά
Ταχεία φόρτιση έως το 80%
Βελτίωση ενεργειακής πυκνότητας μπαταρίας κατά 34%
Μεγάλη μονάδα κυψελών μπαταρίας
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Διανύστε μεγαλύτερες αποστάσεις

Είτε πρόκειται για τις καθημερινές διαδρομές σας είτε για μεγαλύτερα ταξίδια, με την επιλογή μιας μπαταρίας με αυτονομία είτε 320km ή 440km (WLTP) μπορείτε να διανύσετε ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα με το MG ZS EV.

Φορτίστε ταχύτερα

Με μεγαλύτερη μπαταρία, έχετε ταχύτερη φόρτιση. Με την τριφασική φόρτιση εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) 11kW, μπορείτε να ξυπνάτε με γεμάτη μπαταρία κάθε μέρα, αν χρησιμοποιείτε τη νυχτερινή φόρτιση στο σπίτι. Και με ισχύ ταχείας φόρτισης έως 92 kW, μπορείτε να φτάσετε στο 80% μέσα σε 40 λεπτά.

Μεγάλη μονάδα μπαταρίας

Το νέο MG ZS EV χρησιμοποιεί μία μεγάλη μονάδα μπαταρίας που αυξάνει την ενεργειακή πυκνότητα τόσο σε σχέση με τη χωρητικότητά της όσο και με το βάρος προσφέροντας μεγαλύτερη αυτονομία.
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Πολύ αποδοτικός ηλεκτροκινητήρας
Ο εξαιρετικά αποδοτικός ηλεκτροκινητήρας και η ειδική ρύθμιση των προφίλ οδήγησης (drive modes) καθιστούν το MG ZS EV ένα δυναμικό SUV.

Πολύ αποδοτικός ηλεκτροκινητήρας

Ο κινητήρας υιοθετεί την προηγμένη τεχνολογία της μάρκας, μειώνοντας το βάρος και το επίπεδο θορύβου και κραδασμών. Χάρη στην τεχνολογία περιέλιξης (hairpin winding), ο κινητήρας έχει περίπου 1% μεγαλύτερη απόδοση και 10-15% μεγαλύτερη ροπή και ισχύ από τους συνήθεις ηλεκτροκινητήρες.

Σύστημα υγρής ψύξης και προθέρμανσης

Εξοπλισμένο με το σύστημα υγρής ψύξης και προθέρμανσης, το MG ZS EV εξασφαλίζει πάντα την ιδανική θερμοκρασία της μπαταρίας.

Τρία προφίλ οδήγησης

Από τις αστικές μετακινήσεις μέχρι τα ταξίδια στην εξοχή, επιλέξτε μεταξύ των προφίλ οδήγησης Eco, Normal και Sport και αφήστε το αυτοκίνητο να προσαρμοστεί πλήρως στις οδηγικές σας ανάγκες.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Ασφαλή ταξίδια
Η MG διασφαλίζει πάντα την ασφάλεια ως ύψιστη προτεραιότητά της, είτε πρόκειται για τη δομή του αμαξώματος είτε για τη μπαταρία, μαζί με το MG Pilot και άλλα μέτρα ασφαλείας.

Ασφάλεια μπαταρίας

Ολόκληρη η μονάδα της μπαταρίας έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές ασφάλειας. Ύστερα από σύγκρουση από οποιαδήποτε γωνία, θα διακοπεί η παροχή υψηλής τάσης από τη μπαταρία μέσα σε δευτερόλεπτα, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια της μπαταρίας και αποτρέποντας τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

Άκαμπτη δομή

Η στρεπτική ακαμψία του αμαξώματος είναι 25.000 Nm, με προσεκτικά σχεδιασμένη δομή κλωβού ασφαλείας για να απορροφά ενέργεια και χρήση χάλυβα υψηλής αντοχής σε εφελκυσμό.

Ενεργητική ασφάλεια

MG Pilot με λειτουργία ημιαυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2 (L2) επιτρέπει μία ασφαλή και άνετη οδηγική εμπειρία.

Παθητική ασφάλεια

Με άκαμπτη δομή αμαξώματος και 6 αερόσακους, τόσο ο οδηγός όσο και οι επιβάτες έχουν μέγιστη προστασία από ατυχήματα.

Πολλαπλές κάμερες

Πολλαπλοί αισθητήρες και κάμερες που υπερβαίνουν την οπτική εμβέλεια διασφαλίζουν την ασφάλεια όσων βρίσκονται μέσα και έξω από το όχημα.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ
Επαυξημένη Πραγματικότητα
Το ολοκαίνουργιο MG ZS EV με την προηγμένη του τεχνολογία οδηγεί το SUV σας σε ανώτερο επίπεδο.
Απόλυτο SUV
Έξυπνη ηλεκτρική σχεδίαση
Εντυπωσιακό εμπρός μέρος
Έξυπνη ηλεκτρική σχεδίαση

Δυναμική σχεδίαση

Με τη δυναμική του σχεδίαση και το εντυπωσιακό εμπρός μέρος, τα ευδιάκριτα φωτιστικά σώματα LED, τις ζάντες αλουμινίου 17” με καλύμματα, αποπνέουν μία αίσθηση κίνησης ακόμα και όταν είναι σταματημένο. Το ολοκαίνουργιο MG ZS EV είναι γεννημένο για να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Εμπρός φώτα LED “Silverstone”

Διαθέτοντας 21 μονάδες LED, περιλαμβάνει λειτουργία welcome home, αισθητήρα ενεργοποίησης φώτων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και πλήρες σύστημα ελέγχου υψηλής δέσμης.

Πίσω φώτα LED “Phantom”

Με 8 μονάδες LED, τα πίσω φώτα σχηματίζουν μία έντονη φωτεινή ζώνη, δημιουργώντας μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.
ΑΝΕΣΗ
Σαν στο σπίτι σας
Το ολοκαίνουργιο MG ZS EV προσφέρει ένα άνετο και φωτεινό εσωτερικό.
Ανθρακονήματα
Κομψό ταμπλό
1.19 m²
Πανοραμική ηλιοροφή
Φρέσκος και υγιεινός αέρας
Σύστημα καθαρισμού αέρα
ΑΝΕΣΗ

Ευρύχωρη καμπίνα

Διαθέτοντας έναν από τους καλύτερους χώρους στην κατηγορία του για το κεφάλι των επιβατών στο πίσω μέρος της καμπίνας ,επίπεδο δάπεδο πίσω και γενναιόδωρες διαστάσεις, το MG ZS EV είναι ικανό να μεταφέρει όλα τα απαραίτητα και όχι μόνο.

Ποιοτικά υλικά

Με ελκυστικά και κορυφαίας ποιότητας υλικά, ταμπλό τύπου carbon και περίτεχνες ραφές, το MG ZS EV προσφέρει ένα πολυτελές περιβάλλον οδήγησης με κύρια χαρακτηριστικά την άνεση και το στυλ.

Σύστημα καθαρισμού αέρα

Το σύστημα κλιματισμού (A/C) του MG ZS EV είναι εξοπλισμένο με φίλτρο σωματιδίων PM 2.5 που εξασφαλίζει φρέσκο και υγιεινό αέρα στο εσωτερικό της καμπίνας του SUV, διατηρώντας έτσι έναν εξαιρετικά υγιή Δείκτη Ποιότητας Αέρα (AQI). Περιλαμβάνει αεραγωγό για τους πίσω επιβάτες.

Extra USB outlets

Αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με 3 θύρες USB τύπου Α και 2 θύρες USB τύπου C, έτσι ώστε ο κάθε επιβάτης να μπορεί να φορτίσει τη φορητή συσκευή του την ίδια στιγμή
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Ψηφιακό cockpit
Ένα πλήρως ψηφιακό cockpit φέρνει την ευφυΐα στην καθημερινότητα.

10.1″ οθόνη αφής

Μία νέας σχεδίασης οθόνη αφής 10,1″, με γωνία θέασης 170° και μειωμένο ποσοστό αντανάκλασης, διευκολύνει την ανάγνωση ακόμη και σε έντονη ηλιοφάνεια.

7″ ψηφιακός πίνακας οργάνων

Ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων τύπου Google με οθόνη 7″ full LCD, προβάλλει ψηφιακά όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Ασύρματος φορτιστής

Φορτίστε το smartphone σας εν κινήσει.
ISMART
Σύστημα συνδεσιμότητας MG iSMART
Ένα έξυπνο σύστημα δικτύωσης που ενσωματώνει την επικοινωνία του αυτοκινήτου, του Διαδικτύου και του χρήστη. Έτοιμοι να συνδεθείτε με το μέλλον;
ISMART

Πριν από την εκκίνηση

Η εφαρμογή iSMART σας βοηθά να εντοπίσετε γρήγορα το όχημά σας και να ελέγξετε αν είναι ασφαλές να το οδηγήσετε με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου για να ρυθμίσετε εκ των προτέρων τον κλιματισμό σε μια κατάλληλη θερμοκρασία πριν καν εισέλθετε σε αυτό.

Εντοπίστε το όχημά σας

Καθορίστε την ακριβή θέση του αυτοκινήτου σας.

MG iSMART Lite
MG iSMART
Bluetooth key

Χρησιμοποιήστε το smartphone σας ως κλειδί και επιτρέψτε σε άλλους να ενεργοποιήσουν το Bluetooth key.

MG iSMART Lite
MG iSMART
Διάγνωση κατάστασης οχήματος

Ελέγξτε εύκολα την κατάσταση του αυτοκινήτου σας και βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές πριν ξεκινήσετε.

MG iSMART Lite
MG iSMART
Σχεδιασμός Διαδρομής (Route planner)

Σχεδιάστε το ταξίδι σας από πριν και συγχρονίστε τη διαδρομή σας στο όχημα.

MG iSMART
Αναβάθμιση FOTA (Firmware Over-the-Air)

Δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε το κατάστημα ενός εμπόρου – μπορείτε να αναβαθμίσετε το σύστημα οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Και το πιο σημαντικό, είναι δωρεάν.

MG iSMART Lite
MG iSMART
Εφαρμογή Απομακρυσμένου Ελέγχου

Ενεργοποιήστε τον κλιματισμό για να ρυθμίσετε από πριν μια κατάλληλη εσωτερική θερμοκρασία.

MG iSMART Lite
MG iSMART

Εν κινήσει

Μόλις σχεδιάσετε τη διαδρομή σας, θα λάβετε ενημερώσεις για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο, οδηγίες πλοήγησης και ακριβή ώρα άφιξης. Πέραν αυτών, η εφαρμογή θα σας ενημερώσει για όλα τα σημεία ενδιαφέροντος που δεν θέλετε να χάσετε στη διαδρομή.

Συνδεδεμένη πλοήγηση*

Λάβετε ενημερώσεις κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και ακριβείς υπολογισμούς διαδρομής και χρόνου άφιξης.

MG iSMART Lite
MG iSMART

*Για το MG iSMART Lite μόνο η offline πλοήγηση είναι διαθέσιμη

Online σημεία ενδιαφέροντος

Βρείτε όλα όσα αξίζει να δείτε στη διαδρομή σας.

MG iSMART
Απεικόνιση αυτονομίας και πληροφορίες για σημεία φόρτισης

Τέλος στο άγχος της αυτονομίας – μάθετε την αυτονομία σας και λάβετε πληροφορίες για σημεία φόρτισης σε πραγματικό χρόνο στη διαδρομή σας.

MG iSMART Lite
MG iSMART

Εν κινήσει

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αυτονομία – δείτε ακριβώς πόση απόσταση μπορείτε να διανύσετε, καθώς και πληροφορίες για σημεία φόρτισης σε πραγματικό χρόνο στη διαδρομή σας. Επιπλέον, μπορείτε να λαμβάνετε οδηγίες πλοήγησης να ακούτε μουσική σε live streaming, να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις και να ελέγχετε το όχημά σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού hands-free, μέσω φωνητικών εντολών.

Amazon Prime music

Συνδεθείτε στον Amazon Prime λογαριασμό σας για να ακούσετε τα πιο πρόσφατα κομμάτια από τους αγαπημένους σας ερμηνευτές.

MG iSMART
DAB+

Αποθηκεύστε τον αγαπημένο σας σταθμό και το MG iSMART θα σας υπενθυμίσει να μην χάσετε το αγαπημένο σας πρόγραμμα.

MG iSMART Lite
MG iSMART
Hotspot

Οι συνεπιβάτες σας στο αυτοκίνητο ξεμένουν από δεδομένα; Μην ανησυχείτε, χρησιμοποιήστε το hotspot δεδομένων από το όχημα σας και θα παραμείνουν συνδεδεμένοι!

MG iSMART

Εν κινήσει

Μείνετε συνδεδεμένοι εν κινήσει με το Apple CarPlay ή το Android Auto, τα οποία φέρνουν όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου σας στην κεντρική οθόνη αφής του αυτοκινήτου σας. Και μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό DAB+ στην εφαρμογή για να σας υπενθυμίζει πότε μεταδίδεται η αγαπημένη σας εκπομπή.

Πρόγνωση καιρού

Ελέγξτε τον καιρό για την τρέχουσα τοποθεσία σας ή όπου κι αν κατευθύνεστε.

MG iSMART
Apple CarPlay & Android Auto

Η σύνδεση smartphone είναι εύκολη με το ενσωματωμένο Apple CarPlay ή το Android Auto.

MG iSMART Lite
MG iSMART
Φωνητικός έλεγχος

Αξιοποιήστε στο έπακρο τον hands-free έλεγχο για μουσική, πλοήγηση, τηλεφωνικές κλήσεις και λειτουργίες του οχήματος.

MG iSMART

Αφού φτάσετε στον προορισμό σας

Δεν θυμάστε αν κλειδώσατε το αυτοκίνητο; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να το ξεκλειδώσετε και να το κλειδώσετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, καθώς και να ελέγξετε το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και την αυτονομία για το επόμενο ταξίδι σας. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά σε όλα τα στατιστικά στοιχεία της οδήγησής σας, συμπεριλαμβανομένου της εξοικονόμησης εκπομπών CO2, οδηγώντας πλήρως ηλεκτρικά.

Κλείδωμα και ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου

Δεν είστε σίγουροι αν κλειδώσατε το αυτοκίνητο; Απλά κλειδώστε ή ξεκλειδώστε το χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

MG iSMART Lite
MG iSMART
Συναγερμός

Ένα μήνυμα push θα σταλεί στο όχημα εάν συμβεί οποιαδήποτε μη φυσιολογική κατάσταση.

MG iSMART
Προγραμματισμός φόρτισης*

Θέλετε να επωφεληθείτε από το φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα το βράδυ; Μην ξεχάσετε να προγραμματίσετε τη φόρτιση.

MG iSMART Lite
MG iSMART

*Για διαδικασία MG iSMART Lite στο αυτοκίνητο, όχι στο app

Έλεγχος κατάστασης οχήματος και στατιστικών στοιχείων

Ελέγξτε το επίπεδο φόρτισης και την αυτονομία της μπαταρίας για το επόμενο ταξίδι σας.

MG iSMART Lite
MG iSMART
ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
Περισσότερο από έξυπνο
Χωρίς συμβιβασμούς στην πρακτικότητα, το ολοκαίνουργιο MG ZS EV έχει την ευελιξία να μεταφέρει όλα τα απαραίτητα για ις καθημερινές σας μετακινήσεις.

Ικανότητα ρυμούλκησης 500kg

Το νέο MG ZS EV έχει ικανότητα ρυμούλκησης 500kg ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε ό,τι χρειάζεστε.

Εντυπωσιακή ικανότητα μεταφοράς αποσκευών και εξοπλισμού

Ο χώρος αποσκευών 448 λίτρων είναι αρκετά μεγάλος για ταξίδια, ενώ με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων φτάνει τα 1.166 λίτρα.
Επίσης υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς φορτίου στην οροφή έως 75kg στην οροφή, ενώ έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι βρίσκονται και στο εσωτερικό

Αφθονία αποθηκευτικών χώρων

Ακόμα περισσότεροι αποθηκευτικοί χώροι βρίσκονται σε θέσεις άμεσης πρόσβασης από τον οδηγό και τους επιβάτες.

Vehicle-to-load

Με τη λειτουργία V2L (vehicle-to-load), το MG ZS EV μπορεί να σας υποστηρίξει στις διάφορες δραστηριότητές σας σε εσωτερικούς ή υπαίθριους χώρους, επιτρέποντάς σας να φορτίσετε οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευών με ισχύ έως 2200W.
Εxclusive

MG ZS EV Electric

  • Ζάντα αλουμινίου 17″ με κάλυμμα
  • Εμπρός φώτα ομίχλης και πίσω φως LED
  • MG iSMART Lite με Πλοήγηση / Σύνδεση Smartphone / APP
  • Φόρτιση AC 6.6kW
  • Τριφασική φόρτιση AC 11 kW *
  • Kάμερα οπισθοπορείας
  • MG Pilot
  • Oθόνη αφής 10.1″
*Διατίθεται μόνο με την έκδοση της μεγαλύτερης αυτονομίας

Προδιαγραφές

Έκδοση Exclusive Μικρή ηλεκτρική αυτονομία Exclusive Μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία
Διαστάσεις και Βάρη
Μήκος (mm) 4323 4323
Πλάτος (mm) 1809 1809
Ύψος (mm) 1649 1649
Μεταξόνιο (mm) 2581 2581
Απόσταση από το έδαφος χωρίς φορτίο (mm) 161 161
Πίσω αποθηκευτικός χώρος (Καθίσματα σε όρθια θέση/Αναδιπλωμένα, L) 448/1166 448/1166
Απόβαρο (kg) 1570 1620
Επιτρεπόμενο μέγιστo βάρος έμφορτου οχήματος (kg) 2060 2070
Επιτρεπόμενο μέγιστο βάρος σε κάθε άξονα (kg) 1045/1080 1045/1080
Ικανότητα ρυμούλκησης (χωρίς φρένο, kg) 500 500
Ικανότητα ρυμούλκησης (με φρένο, kg) 500 500
Ηλεκτροκινητήρας και Μπαταρία
Τύπος Κινητήρας PMS Κινητήρας PMS
Μέγιστη καθαρή ισχύς (kW / PS) 130 / 177 115 / 156
Μέγιστη ροπή (Nm) 280 280
Μέγιστη ισχύς ενσωματωμένου φορτιστή 6.6kW
Μέγιστη ισχύς ενσωματωμένου φορτιστή 11kW
Μέγιστη ισχύς φορτιστή DC (kW) 70 92
Χρόνος φόρτισης DC (30~80%) ~30min ~30min
Χρόνος φόρτισης DC (5~80%) ~40min ~40min
Επιδόσεις
Μέγιστη ταχύτητα (km/h) 175 175
Επιτάχυνση (s, 0 ~ 50 km/h) 3.6s 3.6s
Επιτάχυνση (s, 0 ~ 100 km/h) 8.6s 8.6s
Αυτονομία EV (km, WLTP) 320 440
Κατανάλωση ενέργειας (Wh/km) 173 178
Έκδοση Exclusive
Ασφάλεια
Συναγερμός
Immobilizer
Σύστημα E-call
ESP:Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας
EBA : Υποβοήθηση πέδησης έκτακτης ανάγκης
Hill launch assistance (HAS): Υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα
ESS
HDC
Auto hold
EPB
Κλειδαριές ασφαλείας παιδιών
Πίσω καθίσματα με βάσεις ISOFIX με άνω σημεία πρόσδεσης και κάτω άγκιστρα
Αισθητήρες βροχής
TPMS σε πραγματικό χρόνο
Αερόσακοι
Εμπρός αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού
Πλευρικοί αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού
Πλευρικοί αερόσακοι τύπου κουρτίνας οδηγού και συνοδηγού
Απενεργοποίηση αερόσακου συνοδηγού
Assistance System: Σύστημα υποβοήθησης
Adaptive Cruise Control (ACC)
Intelligent High Beam Control (IHC): Σύστημα αυτόματης μεγάλης σκάλας φώτων
Speed Assistance System (SAS): Σύστημα υποβοήθησης ταχύτητας
Front Collision Warning (FCW): Προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης
Automatic Emergency Braking (AEB): Αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης
Lane Departure Warning (LDW): Προειδοποίηση εγκατάλειψης λωρίδας
Traffic Jam Assistance (TJA): Σύστημα υποβοήθησης κυκλοφοριακής συμφόρησης
Traffic Sign Recognition (TSR): Αναγνώριση οδικής σήμανσης
Lane Keep Assistance (LKA): Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας
Lane Change Warning (LCW): Προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας λωρίδας
Emergency Lane Keeping (ELK): Διατήρηση λωρίδας έκτακτης ανάγκης
Blind Spot Monitoring (BSM): Σύστημα επόπτευσης τυφλού σημείου
Rear Traffic Alert (RTA) : Συναγερμός πίσω διασταυρούμενης κυκλοφορίας
Φώτα
Φώτα ημέρας LED
Προβολείς LED
Πίσω φως LED
Πίσω φώτα ομίχλης LED
Αισθητήρας ενεργοποίησης φώτων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
Ψηλά τοποθετημένο φως φρένου
Park Assistance: σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης
Αισθητήρeς παρκαρίσματος πίσω
Κάμερα οπισθοπορείας
Περιμετρική κάμερα με δυνατότητα θέασης κάτω από το αυτοκίνητο
Ζώνες ασφαλείας
Εμπρός ζώνες ασφαλείας 3 σημείων + προεντατήρας και περιοριστής φορτίου
2 πίσω ζώνες ασφαλείας 3 σημείων + προεντατήρας και περιοριστής φορτίου
Υπενθύμιση πρόσδεσης εμπρός και πίσω ζωνών ασφαλείας
Έκδοση Exclusive
Πρίζα 12V
Κάλυμμα πορτμπαγκάζ (εταζέρα)
Φως πορτμπαγκάζ
Περιοριστής ταχύτητας
Λαβή επιλογέα ταχυτήτων
Χρωμιωμένες λαβές θυρών
Αλεξήλιο με καθρέπτη
Λειτουργία προβολέων ” Follow me Home”
Χειροκίνητος αντιθαμβωτικός εσωτερικός καθρέπτης
Ηλιοροφή με λειτουργία anti-pinch
Πανοραμική ηλιοροφή
Λειτουργία φόρτισης εξωτερικών συσκευών V2L (Vehicle to load) – με τη μεγάλη αυτονομία μόνο
Κλιματισμός
Σύστημα κλιματισμού (A/C)
Πίσω αεραγωγοί
Σύστημα A/C με φίλτρο σωματιδίων PM2.5/γύρης
Άνοιγμα παραθύρων
Ηλεκτρικό άνοιγμα
Αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο όλων των παραθύρων
Λειτουργία anti-pitch στην πλευρά του οδηγού
Τιμόνι
Δερμάτινο
Πολλαπλών λειτουργιών
Ρυθμιζόμενο σε δύο κατευθύνσεις
EV Προφίλ Οδήγησης
Επιλογή προφίλ οδήγησης
Σύστημα ανάκτησης κινητικής ενέργειας (KERS)
Infotainment
Εικονικός πίνακας οργάνων 7″
Οθόνη αφής 10.1″
DAB+
Ηχεία 4
2 μικρόφωνα
5 θύρες USB (συμπεριλαμβνομένου 2 τύπου C)
Bluetooth
MG iSMART Lite Connectivity System
Απομακρυσμένος έλεγχος
Πλοήγηση
Προγραμματισμένη φόρτιση
Carplay/Android Auto
Κεντρικό κλείδωμα
Κλείδωμα με τηλεχειρισμό
Keyless entry (Σύστημα Εισόδου Χωρίς Κλειδί)
Εκκίνηση κινητήρα με μπουτόν
Έκδοση Exclusive
Κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο προς 6 κατευθύνσεις
Κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο προς 4 κατευθύνσεις
Χειροκίνητα ρυθμιζόμενο κάθισμα συνοδηγού
Θήκη χαρτών πίσω από τα εμπρός καθίσματα
Υφασμάτινα καθίσματα
Θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα
Διαιρούμενα 40:60 αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα
Έκδοση Exclusive
Ράγες οροφής
Αεροτομή
Εμπρός υαλοκαθαριστήρες
Πίσω υαλοκαθαριστήρας
Φιμέ τζάμια
Εξωτερικοί καθρέπτες
Θερμαινόμενοι
Με ενσωματωμένο φλας
Αυτόματη αναδίπλωση
Χρώμα αμαξώματος
Λαβές θυρών
Χρώμα αμαξώματος
Μερικώς χρωμιωμένες
Έκδοση Exclusive
Ζάντα 17″ με  αεροδυναμικό κάλυμα
Κιτ επισκευής ελαστικών
Έκδοση Exclusive Στάνταρ αυτονομία Exclusive Μεγάλη αυτονομία
Οικιακός φορτιστής Τύπου 2 mode 2
Καλώδιο φόρτισης Τύπου 2 mode 3
Έκδοση Exclusive
Dover White Μη μεταλλικό χρώμα
Pebble Black Μεταλλικό χρώμα
Diamond Red Μεταλλικό χρώμα
Como Blue Μεταλλικό χρώμα
Cosmic Silver Μεταλλικό χρώμα
Έκδοση Exclusive
Μαύρο

Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται εδώ είναι μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς και ενδέχεται να διαφέρουν από τα στοιχεία του στάνταρ εξοπλισμού. Κανένα δικαίωμα δεν απορρέει από τις φωτογραφίες. Η MG διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής μοντέλων, χρωμάτων, προδιαγραφών και εξοπλισμού χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και χωρίς υποχρέωση αλλαγής των αυτοκινήτων που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά.