Ανακαλύψτε το MG4 - MG Motor

MG4

Ηλεκτρικό

Έως 520 km
Αυτονομία WLTP
35 λεπτά
Ταχεία φόρτιση έως 80%
Νέα αρχιτεκτονική MSP (Modular Scalable Platform)
Πίσω κίνηση
MG Pilot
Υποβοήθηση οδήγησης

Ένα ευέλικτο ηλεκτρικό hatchback με πλούσια φαρέτρα έξυπνων τεχνολογιών και απίστευτα χαρακτηριστικά οδήγησης.

Ζωηρή Ευέλικτη Σχεδίαση

Παιχνιδιάρικο και λειτουργικό, compact αλλά και ευρύχωρο, το MG4 Electric είναι μία πρωτοποριακή πρόταση. Ένα αυτοκίνητο που επιτρέπει σε όλους τη μετάβαση στην αμιγή ηλεκτροκίνηση. Με ζωηρά και ευέλικτα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που εκφράζουν τη ζωντάνια και το ελεύθερο πνεύμα μιας νεανικής μάρκας σχεδόν 100 ετών.

Εξωτερική σχεδίαση

Ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός του MG4 EV ξεχωρίζει από το πλήθος. Επιδεικνύει μία νέα αντίληψη της σπορ σχεδίασης σε ένα ηλεκτρικό hatchback.

Εμπρός Όψη που Μαγνητίζει τα βλέμματα

Ευδιάκριτοι και χαρακτηριστικοί προβολείς LED headlights σε συνδυασμό με εντυπωσιακά φλας δημιουργούν μία σπορ, αλλά και ζωηρή εντύπωση, συνολικά.

Πολυεπίπεδο πίσω μέρος

O φουτουριστικός σχεδιασμός του πίσω μέρους είναι αξιοπρόσεκτος. Τα πίσω φώτα έχουν σχεδιαστεί σε πολλαπλά επίπεδα, με την διαιρούμενη σε δύο μέρη πίσω αεροτομή οροφής, το ψηλά εγκατεστημένο πίσω LED φως και το κάτω τμήμα του προφυλακτήρα που παραπέμπει σε διατάξεις από carbon να συνδυάζονται σε μία περίτεχνη αισθητική.

Αεροδυναμική οροφή

Η γραμμή της οροφής αιωρείται όμορφα προς τα πίσω, επιμηκύνοντας ολόκληρη τη γραμμή του αυτοκινήτου. Από την άλλη, η πίσω αεροτομή βρίσκεται ακριβώς στη ροή του αέρα για να προσφέρει μέγιστη αεροδυναμική απόδοση και ευελιξία στο δρόμο.

Σύστημα φωτισμού

Ευδιάκριτοι, τριγωνικού σχήματος προβολείς συνδυάζουν ένα φουτουριστικό, μινιμαλιστικό στυλ με καινοτόμο τεχνολογία.

Hi-Tech Προβολείς

Hi-Tech Προβολείς

Τα φώτα ημέρας, με 28 LED, αποτελούν καθοριστικό σχεδιαστικό στοιχείο του αυτοκινήτου. Εν τω μεταξύ, οι τρεις προβολείς με δέσμη φώτων για κοντινές και μακρινές αποστάσεις σε κάθε πλευρά (καθένας με τα δικά του ξεχωριστά επίπεδα) παρέχουν πιο λαμπερό φωτισμό τη νύχτα. Αυτό, σε συνδυασμό με τα κάθετα φλας με τα 36 LED, καθιστά την εμπειρία φωτισμού άκρως εντυπωσιακή.

Ισχυρά πίσω φωτιστικά σώματα

Ισχυρά πίσω φωτιστικά σώματα

Τα διακοσμητικά σε σχήμα σταυρού φώτα Cygnus, μαζί με τη πίσω μπάρα φώτων (αποτελούμενη από 172 LED σώματα), δημιουργούν αυτή τη μοναδική, αλλά υψηλής αισθητικής εμφάνιση και αίσθηση.

Εσωτερικό Στυλ

‘Ουκ εν τω πολλώ το ευ’. Αυτή η απλή, φιλική προς το χρήστη διάταξη χώρων δημιουργεί μία ατμόσφαιρα με εμφανή την επιρροή της τεχνολογίας.

Απλός αλλά προηγμένος Πίνακας Οργάνων

Ο πίνακας οργάνων είναι σχεδιασμένος για να είναι ελαφρύς και λεπτός στην όψη και απαλλαγμένος από περίπλοκα διακοσμητικά στοιχεία, να μεγιστοποιεί τον διαθέσιμο χώρο. Τα υλικά υψηλής ποιότητας με τις βελτιωμένες τεχνικές τοποθέτησής τους υπογραμμίζουν περαιτέρω τον στόχο του MG4 να είναι απλό, τεχνολογικά προηγμένο και ποιοτικό.

Αιωρούμενη Κονσόλα

Η σχεδίαση της αιωρούμενης κεντρικής κονσόλας απελευθερώνει χώρο και είναι λειτουργική και εργονομική χωρίς να είναι περίπλοκη.

Τιμόνι δύο ακτίνων

Ρυθμιζόμενο σε έξι κατευθύνσεις με διαισθητική σχεδίαση χειριστηρίων που ελαχιστοποιεί τον αριθμό τους.

Οδήγηση
με προηγμένη τεχνολογική αριστεία

Αυτή η νέα αμιγώς ηλεκτρική αρχιτεκτονική MSP (Modular Scalable Platform) προσφέρει μόνο τεχνολογική αριστεία. Ισχυρότερη, εξυπνότερη, καλύτερη βάσει σχεδιασμού.
Η οδηγική απόλαυση δεν είναι πλέον προνόμιο των premium μοντέλων. Η οδήγηση του MG4 Electric ανοίγει το δρόμο προς την τελειότητα.

Αριστεία στην απόδοση

Πίσω κίνηση και ένας ισχυρός ηλεκτροκινητήρας, που παρέχει τη δύναμη που χρειάζεστε σε κάθε οδηγική κατάσταση.

Πίσω κίνηση

Το MG4 Electric υιοθετεί σχεδίαση προσανατολισμένη στην πισωκίνητη φιλοσοφία του συστήματος μετάδοσης κίνησης, προσφέροντας τέλεια κατανομή βάρους και εντυπωσιακές αναλογίες. Όλα αυτά προσφέρουν μια ευέλικτη και ταυτόχρονα ζωηρή οδηγική εμπειρία σε συνδυασμό με δυναμική εμφάνιση, ακόμα και όταν το αυτοκίνητο είναι ακίνητο. Ως θεμελιώδες συστατικό για υψηλού επιπέδου χειρισμό, αυτό το σύστημα RWD εξασφαλίζει ιδανική κατανομή του βάρους εμπρός-πίσω. Κάθε σας διαδρομή αποτελεί απόλαυση, χάρη στην πρόσθετη πρόσφυση για καθημερινές συνθήκες.

E-Motor με ισχύ 150kW

Με συνδυασμένη ισχύ 150 kW και καθαρή ροπή 250 Nm, το MG4 Electric επιταχύνει από 0-100 km/h σε μόλις 7,98 δευτερόλεπτα.

Ανάκτηση Ενέργειας τριών επιπέδων

Το Σύστημα Ανάκτησης Κινητικής Ενέργειας (KERS) της MG4 περιλαμβάνει τρία επίπεδα: ελαφρύ, μέτριο και ισχυρό. Σηκώνοντας το πόδι σας από το πεντάλ του γκαζιού το αυτοκίνητο θα επιβραδύνει, ανακτώντας και επιστρέφοντας ενέργεια στη μπαταρία. Αυτό μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα και τον έλεγχο, καθιστώντας τελικά το αυτοκίνητο πιο εύκολο στην οδήγηση.

Οδηγική Απόλαυση

Σύστημα διεύθυνσης ακριβείας ακόμα και για τους πιο στενούς δρόμους.

Ακριβές σύστημα διεύθυνσης

Το πλαίσιο προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια τιμονιού, ευελιξία και άνεση από την ανάρτηση. Αυτό εξασφαλίζεται από την εμπρός ανάρτηση με ψαλίδια, μια προσεκτικά σχεδιασμένη διάταξη πέντε συνδέσμων πίσω, καθώς και από τον ακριβή συντονισμό όλων των εξαρτημάτων.

Κατανομή Βάρους Εμπρός / Πίσω 50:50

Ένα υποπλαίσιο από κράμα αλουμινίου μειώνει αποτελεσματικά το βάρος και βελτιώνει το χειρισμό και την άνεση. Η ιδανική κατανομή βάρους εμπρός / πίσω σε αναλογία 50:50 και το χαμηλό κέντρο βάρους είναι ό,τι χρειάζεστε για τον χειρισμό του αυτοκινήτου ακόμα και στις πιο απαιτητικές διαδρομές.

5 Προφίλ Οδήγησης

Το MG4 Electric προσφέρει πέντε διαφορετικά προφίλ οδήγησης, όπως normal, eco, sport, snow, και custom mode. Όλα αυτά εγγυώνται μία βελτιωμένη εμπειρία οδήγησης, ανεξάρτητα από τις οδικές συνθήκες.

Safety Fast

Προηγμένο σύστημα πέδησης από την Continental. Εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια στην οδήγηση.

Δισκόφρενα σε Όλους τους Τροχούς

Εξοπλισμένο με το πιο πρόσφατο σύστημα πέδησης της Continental και δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς, το MG4 βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τη σπορ εμφάνισή του. Με ισχυρή επιβράδυνση στο βρεγμένο οδόστρωμα, η απόσταση πλήρους ακινητοποίησης από τα 66km/h ελαχιστοποιείται στα σχεδόν 19 μέτρα.

Ελαστικά Χαμηλής Αντίστασης Κύλισης

Με τη χρήση ελαστικών χαμηλής αντίστασης κύλισης Continental PCC 17 ιντσών, το MG4 Electric μπορεί να καλύψει μεγαλύτερες αποστάσεις, γεγονός που δεν ωφελεί μόνο το περιβάλλον, αλλά μειώνει και το κόστος των μετακινήσεων σας!

Παθητική Ασφάλεια

Χάρη στη δομή του αμαξώματος υψηλής αντοχής του MG4, την αξιόπιστη τεχνολογία προστασίας της μπαταρίας και τους 6 αερόσακους, οι επιβάτες αποκτούν μέγιστη προστασία από σοβαρούς τραυματισμούς.

Έξυπνη
τεχνολογία

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον για απαραίτητα συστήματα ασφαλείας όπως το Adaptive Cruise Control και το Traffic Jam Assist. Από τώρα και στο εξής, τα αποκτάτε ως στάνταρ και απολαμβάνετε την άνεση που σας προσφέρει η προηγμένη τεχνολογία του μοντέλου.

Στάνταρ σε όλα τα μοντέλα

Adaptive Cruise Control και Traffic Jam Assistance, και η λειτουργία ημιαυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2 (L2) σας ανακουφίζουν από το άγχος της οδήγησης σε πολυσύχναστους δρόμους.

Τεχνολογία

Ψηφιακός πίνακας οργάνων και οθόνη αφής. Είναι αυτή η προηγμένη αίσθηση υψηλής τεχνολογίας που νιώθετε μέσα στο αυτοκίνητο.

7” Ψηφιακή Οθόνη

O ψηφιακός πίνακας οργάνων με full LCD οθόνη 7” προβάλλει ψηφιακά όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Έλεγχος οθόνης μέσω αφής

Οθόνη αφής 10.25″, με μειωμένο ποσοστό αντανάκλασης, καθιστά εύκολη την ανάγνωση ακόμη και σε έντονη ηλιοφάνεια.

Apple CarPlay / Android Auto

Μείνετε συνδεδεμένοι εν κινήσει με το Apple CarPlay ή το Android Auto, τα οποία φέρνουν όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου σας στην κεντρική οθόνη αφής του αυτοκινήτου σας.

ISMART
Σύστημα συνδεσιμότητας MG iSMART
Ένα έξυπνο σύστημα δικτύωσης που ενσωματώνει την επικοινωνία του αυτοκινήτου, του Διαδικτύου και του χρήστη. Έτοιμοι να συνδεθείτε με το μέλλον;
ISMART

Πριν από την εκκίνηση

Η εφαρμογή iSMART σας βοηθά να εντοπίσετε γρήγορα το όχημά σας και να ελέγξετε αν είναι ασφαλές να το οδηγήσετε με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου για να ρυθμίσετε εκ των προτέρων τον κλιματισμό στη κατάλληλη θερμοκρασία πριν καν εισέλθετε σε αυτό.

Εντοπίστε το όχημά σας.

Καθορίστε την ακριβή θέση του αυτοκινήτου σας.

MG iSMART Lite
MG iSMART
Bluetooth key

Χρησιμοποιήστε το smartphone σας ως κλειδί και επιτρέψτε σε άλλους να ενεργοποιήσουν το Bluetooth key.

MG iSMART
Διάγνωση κατάστασης οχήματος

Ελέγξτε εύκολα την κατάσταση του αυτοκινήτου σας και βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές πριν ξεκινήσετε.

MG iSMART Lite
MG iSMART
Σχεδιασμός Διαδρομής (Route planner)
Σχεδιάστε το ταξίδι σας από πριν και συγχρονίστε τη διαδρομή σας στο όχημα.
MG iSMART
Αναβάθμιση FOTA (Firmware Over-the-Air)

Δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε το κατάστημα ενός εμπόρου – μπορείτε να αναβαθμίσετε το σύστημα οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Και το πιο σημαντικό, είναι δωρεάν.

MG iSMART
Εφαρμογή Απομακρυσμένου Ελέγχου

Ενεργοποιήστε τον κλιματισμό για να ρυθμίσετε από πριν μια άνετη εσωτερική θερμοκρασία.

MG iSMART Lite
MG iSMART

Εν κινήσει

Μόλις σχεδιάσετε τη διαδρομή σας, θα λάβετε ενημερώσεις για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο, οδηγίες πλοήγησης και ακριβή ώρα άφιξης. Πέραν αυτών, η εφαρμογή θα σας ενημερώσει για όλα τα σημεία ενδιαφέροντος που δεν θέλετε να χάσετε στη διαδρομή.

Συνδεδεμένη πλοήγηση*

Δεν είστε σίγουροι αν κλειδώσατε το αυτοκίνητο; Απλά κλειδώστε ή ξεκλειδώστε το χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

MG iSMART Lite
MG iSMART

*Για το MG iSMART Lite μόνο η offline πλοήγηση είναι διαθέσιμη

Online σημεία ενδιαφέροντος

Βρείτε όλα όσα αξίζει να δείτε στη διαδρομή σας.

MG iSMART
Απεικόνιση αυτονομίας και πληροφορίες για σημεία φόρτισης

Τέλος στο άγχος της αυτονομίας – μάθετε την αυτονομία σας και λάβετε πληροφορίες για σημεία φόρτισης σε πραγματικό χρόνο στη διαδρομή σας.

MG iSMART Lite
MG iSMART

Εν κινήσει

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αυτονομία – δείτε ακριβώς πόση απόσταση μπορείτε να διανύσετε καθώς και πληροφορίες για σημεία φόρτισης σε πραγματικό χρόνο στη διαδρομή σας. Επιπλέον, μπορείτε να λαμβάνετε οδηγίες πλοήγησης να ακούτε μουσική σε live streaming, να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις και να ελέγχετε το όχημά σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού hands-free, μέσω φωνητικών εντολών.

Amazon Prime music

Συνδεθείτε στον Amazon Prime λογαριασμό σας για να ακούσετε τα πιο πρόσφατα κομμάτια από τους αγαπημένους σας ερμηνευτές.

MG iSMART
DAB+

Αποθηκεύστε τον αγαπημένο σας σταθμό και το MG iSMART θα σας υπενθυμίσει να μην χάσετε το αγαπημένο σας πρόγραμμα.

MG iSMART Lite
MG iSMART
Hotspot

Οι συνεπιβάτες σας στο αυτοκίνητο ξεμένουν από δεδομένα; Μην ανησυχείτε, χρησιμοποιήστε το hotspot δεδομένων από το όχημα σας και θα παραμείνουν συνδεδεμένοι!

MG iSMART

Εν κινήσει

Μείνετε συνδεδεμένοι εν κινήσει με το Apple CarPlay ή το Android Auto, τα οποία φέρνουν όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου σας στην κεντρική οθόνη αφής του αυτοκινήτου σας. Και μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό DAB+ στην εφαρμογή για να σας υπενθυμίζει πότε μεταδίδεται η αγαπημένη σας εκπομπή.

Πρόγνωση καιρού

Ελέγξτε τον καιρό για την τρέχουσα τοποθεσία σας ή όπου κι αν κατευθύνεστε.

MG iSMART
Apple CarPlay & Android Auto

Η σύνδεση smartphone είναι εύκολη με το ενσωματωμένο Apple CarPlay ή το Android Auto.

MG iSMART Lite
MG iSMART
Φωνητικός έλεγχος

Αξιοποιήστε στο έπακρο τον hands-free έλεγχο για μουσική, πλοήγηση, τηλεφωνικές κλήσεις και λειτουργίες του οχήματος.

MG iSMART Lite
MG iSMART

Αφού φτάσετε στον προορισμό σας

Δεν θυμάστε αν κλειδώσατε το αυτοκίνητο; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να το ξεκλειδώσετε και να το κλειδώσετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, καθώς και να ελέγξετε το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και την αυτονομία για το επόμενο ταξίδι σας. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά σε όλα τα στατιστικά στοιχεία της οδήγησής σας, συμπεριλαμβανομένης της εξοικονόμησης εκπομπών CO2, οδηγώντας πλήρως ηλεκτρικά.

Κλείδωμα και ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου

Δεν είστε σίγουροι αν κλειδώσατε το αυτοκίνητο; Απλά κλειδώστε ή ξεκλειδώστε το χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

MG iSMART Lite
MG iSMART
Συναγερμός

Ένα μήνυμα push θα σταλεί στο όχημα εάν συμβεί οποιαδήποτε μη φυσιολογική κατάσταση.

MG iSMART
Προγραμματισμός φόρτισης*

Θέλετε να επωφεληθείτε από το φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα το βράδυ; Μην ξεχάσετε να προγραμματίσετε τη φόρτιση.

MG iSMART Lite
MG iSMART

*Για τo MG iSMART Lite η διαδικασία γίνεται στο αυτοκίνητο, όχι στην εφαρμογή

Έλεγχος κατάστασης οχήματος και στατιστικών στοιχείων

Ελέγξτε το επίπεδο φόρτισης και την αυτονομία της μπαταρίας για το επόμενο ταξίδι σας.

MG iSMART Lite
MG iSMART

Ηλεκτρικές επιδόσεις

Το MG4 Electric με τη νέα, αμιγώς ηλεκτρική αρχιτεκτονική MSP (Modular Scalable Platform), εξασφαλίζει την ασφάλειά σας μέσα από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες.

Ηλεκτρικές επιδόσεις

Το MG4 Electric με τη νέα, αμιγώς ηλεκτρική αρχιτεκτονική MSP (Modular Scalable Platform), εξασφαλίζει την ασφάλειά σας μέσα από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες.

Ταχεία Φόρτιση DC και Τριφασική Φόρτιση AC

Ταχεία Φόρτιση DC και Τριφασική Φόρτιση AC

Το MG4 επιτρέπει ταχεία φόρτιση διάρκειας 26 λεπτών για τη φόρτιση της μπαταρίας των 64kWh από το 10% στο 80% με μέγιστη ισχύ φόρτισης 144kW.

Διατίθεται δυνατότητα τριφασικής φόρτισης AC, με πλήρη φόρτιση της μπαταρίας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ενεργό Κλείστρο Γρίλιας (AGS)

Ενεργό Κλείστρο Γρίλιας (AGS)

Το AGS ελέγχει και ρυθμίζει τη ροή του αέρα για τη βελτίωση της αεροδυναμικής και θερμικής απόδοσης του οχήματος.

Σε καθημερινές συνθήκες οδήγησης, τα κλείστρα είναι κλειστά με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, την αύξηση της ηλεκτρικής αυτονομίας, τη βελτίωση της θερμικής διαχείρισης και την αναβάθμιση της ακουστικής άνεσης.

Απόδοση μπαταρίας

H καινοτόμα οριζόντια διάταξη των κυψελών της μπαταρίας επιτρέπει τη μείωση του ύψους της στα 110mm, τιμή χαμηλότερη σε σχέση με μια διάταξη με κάθετα διατεταγμένες κυψέλες. Αυτό δημιουργεί περισσότερο εσωτερικό χώρο τόσο για τον οδηγό όσο και για τους επιβάτες.

One-Pack Μπαταρία

One-Pack Μπαταρία

Ο καινοτόμος σχεδιασμός One-Pack της μπαταρίας διαφέρει μόνο σε ύψος. Οι μπαταρίες 51kWh και 64kWh φτάνουν στα πρωτοποριακά για τη βιομηχανία επίπεδα ύψους των 110 χιλιοστών, αξιοποιώντας πλήρως το χώρο της μπαταρίας και βελτιώνοντας παράλληλα το ποσοστό αξιοποίησης της ισχύος.

Προθέρμανση Μπαταρίας

Προθέρμανση Μπαταρίας

Αυτή η λειτουργία βοηθά στη βελτίωση της απόδοσης σε κρύα κλίματα. Όταν χρειάζεται να φορτίσετε, η μπαταρία προθερμαίνεται ενεργά για να βελτιώσει την απόδοση της φόρτισης.

Ασφάλεια Μπαταρίας

Δοκιμασμένη σύμφωνα με τα πιο αυστηρά ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα μπαταριών για να διασφαλίσει την ασφαλή χρήση του ηλεκτρικού σας οχήματος.

Δοκιμάστηκε σε απαιτητικές χειμερινές συνθήκες για την αυτονομία, το χρόνο φόρτισης και την απόδοση στην οδήγηση. Τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα για την προστασία του περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Μηδενική Θερμική Διαφυγή

Η ασφάλεια προηγείται. Σε περίπτωση που κάποια κυψέλη της μπαταρίας χάσει θερμικά τον έλεγχο, αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε ανοιχτή φλόγα θα διαχυθεί γρήγορα.

Κύκλος Ζωής Μπαταρίας

Το MG4 έχει περίπου 1500 έως 2000 κύκλους φόρτισης της μπαταρίας, γεγονός που οδηγεί σε εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα ή επισκεφθείτε το blog MG Life για συμβουλές σχετικά με το πώς να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής των κύκλων φόρτισης της μπαταρίας.

Χρηστικότητα

Πρόθεση των σχεδιαστών του MG4 Electric ήταν η αύξηση της χρηστικότητας. Με εξασφαλισμένη την πρακτικότητα, ακόμη και για μεγάλα ταξίδια, το MG4 Electric σας προσφέρει ένα ευρύχωρο εσωτερικό και πολλαπλές δυνατότητες για το ταξίδι που έχετε μπροστά σας.

Ευρυχωρία

Με μία αναβαθμισμένη αμιγώς ηλεκτρική αρχιτεκτονική και μακρύ μεταξόνιο 2705 mm, το MG4 Electric προσφέρει εκπληκτική ευρυχωρία. Η ομάδα σχεδίασης έλαβε υπόψη όλα όσα χρειάζεται να πάρετε μαζί σας, εσείς και η οικογένειά σας στις καθημερινές διαδρομές ή στο ταξίδι. Με τον κομψό σχεδιασμό του crossover hatchback, είστε πανέτοιμοι να μετακινηθείτε.

Ευρύχωρη καμπίνα

Κατάλληλο για μια 5μελή οικογένεια, το MG4 Electric διαθέτοντας ευμεγέθεις χώρους στο εσωτερικό του θα σας εκπλήξει αμέσως. Τα διαιρούμενα σε ποοστό 60:40 αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα αξιοποιούν ακόμα περισσότερο το διαθέσιμο χώρο.

Αποθηκευτικός χώρος

Όταν ο χώρος είναι περιορισμένος, εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις 28 πρακτικές λύσεις αποθήκευσης, όλες σχεδιασμένες για να κρατούν τα πράγματά σας τακτοποιημένα.

Πορτμπαγκάζ δύο επιπέδων

“Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να διαθέτεις ήδη έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και -σωστά μαντέψατε!- να του προσθέτεις κι άλλον.
Το πορτμπαγκάζ του MG4 Electric προσφέρει χωρητικότητα 986 λίτρων.”

Άνεση

Άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο ή χειμώνα, φροντίζουμε να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας όταν μπαίνετε στο MG4 Electric.

Αντλία θερμότητας AC

Διαθέτοντας σύστημα θέρμανσης με αντλία θερμότητας, το MG4 Electric διαθέτει αυξημένη αυτονομία με μια φόρτιση όταν ο καιρός ψυχραίνει.

Λειτουργίες θέρμανσης

Τα ρυθμιζόμενα καθίσματα και το τιμόνι του MG4 Electric μπορούν να θερμανθούν.

Σύστημα Καθαρισμού Αέρα

Το σύστημα καθαρισμού αέρα του MG4 έχει ως σκοπό να σας παρέχει καθαρό και φρέσκο αέρα καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πρακτικότητα

V2L

Με μέγιστη απόδοση ισχύος 2200W, το MG4 Electric είναι έτοιμο να φορτίσει οποιαδήποτε εξωτερική συσκευή, με όλες τις επιπλέον θύρες USB που θα περιμένατε από αυτό το αυτοκίνητο.

Κάμερα 360°

Το MG4 Electric διαθέτει μια ευρυγώνια κάμερα 360° για να παρκάρετε εύκολα.

Ασύρματη Φόρτιση

Με όλες τις επιπλέον θύρες USB, μπορείτε να φορτίζετε τις συσκευές σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Ικανότητα Ρυμούλκησης

Με εγκεκριμένη ικανότητα ρυμούλκησης 500 kg μπορείτε να τοποθετήσετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μικρό ρυμουλκούμενο.

Keyless Entry (Σύστημα Εισόδου Χωρίς Κλειδί)

Σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί για ασφάλεια, προστασία και άνεση. Η ξεγνοιασιά είναι δεδομένη με το MG4 Electric.

Εxcite

MG4 Electric

 • Φόρτιση DC έως 88kW
 • Αυτόματο κράτημα (Autohold)
 • Ηλεκτρικό Χειρόφρενο (EPB)
 • Adaptive Cruise Control (ACC)
 • Ψηφιακός πίνακας οργάνων 7”
 • Απομακρυσμένο κλείδωμα με τηλεχειρισμό
 • Είσοδος χωρίς κλειδί
 • iSMART Lite με οθόνη 10,25”
 • Πίσω αισθητήρες στάθμευσης
 • Ζάντες αλουμινίου 17″ με δίχρωμο κάλυμμα
Εxclusive

MG4 Electric

 • Φόρτιση DC έως 140kW
 • Πίσω φιμέ παράθυρα
 • Ενεργό Κλείστρο Γρίλιας (AGS)
 • Δερμάτινο τιμόνι
 • Αλεξήλιο με καθρέπτη
*Πλέον της Excite Έκδοσης
Luxury

MG4 Electric

 • Φόρτιση DC έως 144kW
 • Προειδοποίηση ανοικτής πόρτας (DOW)
 • Σύστημα κλιματισμού με Αντλία Θερμότητας
 • Θερμαινόμενο τιμόνι
 • Ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου
 • Ηχοσύστημα 6 ηχείων με ήχο 3D
 • Κάμερα 360° με απεικονιστική προβολή του αμαξώματος
 • Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού
 • Καθίσματα από Eco leather (PU) + ύφασμα
 • Θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα
**Πλέον της Έκδοσης Exclusive
XPOWER

MG4 Electric

 • Μέγιστη ισχύς κινητήρα 435hp
 • Κίνηση και στους 4 τροχούς
 • Ηλεκτρονικό Κλείδωμα Διαφορικού XDS
 • Υποβοήθηση γρήγορης εκκίνησης (Launch Control)
 • Οθόνη λειτουργίας διαδρομής (track mode display)
 • Καθίσματα από Alcantara / ύφασμα
 • Sport δαγκάνες φρένων
 • Ζάντες αλουμινίου 18″
 • Μαύρη Οροφή

Προδιαγραφές

Έκδοση Excite Exclusive Luxury LR XPOWER
Διαστάσεις και Βάρη
Μήκος (mm) 4287 4287 4287 4287
Πλάτος (mm) 1836 1836 1836 1836
Ύψος (mm) 1504 1516 1516 1516
Μεταξόνιο (mm) 2705 2705 2705 2705
Απόσταση από το έδαφος χωρίς φορτίο / με φορτίο (mm) 150/117 150/117 160/132 160/132
Χωρητικότητα πορμπαγκάζ (καθίσματα σε όρθια θέση/αναδιπλωμένα, L) 363/1177 363/1177 350/1165 350/1165
Απόβαρο (kg) 1655 1685 1751 1803
Επιτρεπόμενο μέγιστo βάρος έμφορτου οχήματος (kg) 2103 2133 2209 2261
Επιτρεπόμενο μέγιστο βάρος σε κάθε άξονα (kg) Εμπρός: 935/Πίσω: 1198 Εμπρός: 1070/Πίσω: 1250 Εμπρός: 1070/Πίσω: 1250 Εμπρός: 1070/Πίσω: 1250
Ικανότητα ρυμούλκησης (χωρίς φρένο, kg) 500 500 500 500
Ικανότητα ρυμούλκησης (με φρένο, kg) 500 500 500 500
Ηλεκτροκινητήρας και Μπαταρία
Τύπος PMSM PMSM PMSM PMSM
Μέγιστη καθαρή ισχύς (kW / PS) 125 / 170 150 / 204 180 / 245 320 / 435
Μέγιστη ροπή (Nm) 250 250 350 600
Ακαθάριστη ενεργειακή πυκνότητα μπαταρίας (kWh) 51 64 77 64
Μέγιστη ισχύς ενσωματωμένου φορτιστή (kW) (6.6 kW)
Μέγιστη ισχύς ενσωματωμένου φορτιστή (kW) (11 kW)
Μέγιστη ισχύς φόρτισης DC (kW) 88 140 144 140
Χρόνος φόρτισης DC (10~80%) 37 min 26 min 38 min 26 min
Επιδόσεις
Μέγιστη ταχύτητα (km/h) 160 160 180 200
Επιτάχυνση (s, 0 ~ 100 km/h) 7.7 secs 7.9 secs 6.5 secs 3.8 secs
Αυτονομία EV (km, WLTP) 350 450 520 385
Κατανάλωση ενέργειας (Wh/km) 170 160 165 187
Έκδοση Excite Exclusive Luxury XPOWER
Ασφάλεια
Auto hold
EPB: Ηλεκτρικό Χειρόφρενο
Πίσω κάθισμα με βάσεις ISOFIX με άνω σημεία πρόσδεσης και κάτω άγκιστρα
TPMS: Σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών
Αερόσακοι
Εμπρός αερόσακοι για οδηγό και συνοδηγό
Πλευρικοί αερόσακοι για οδηγό και συνοδηγό
Πλευρικοί αερόσακοι τύπου κουρτίνας για οδηγό και συνοδηγό
Απενεργοποίηση αερόσακου συνοδηγού
MG Pilot
Adaptive Cruise Control (ACC)
Automatic Emergency Braking (AEB): Αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης
Intelligent High Beam Control (IHC): Σύστημα αυτόματης εναλλαγής μεγάλης σκάλας φώτων
Speed Assistance System (SAS): Σύστημα υποβοήθησης ταχύτητας
Traffic Jam Assistance (TJA): Σύστημα υποβοήθησης κυκλοφοριακής συμφόρησης
Unsteady Driving Warning (UDW): Προειδοποίηση για ασταθή οδήγηση
Lane Departure Warning (LDW): Προειδοποίηση εγκατάλειψης λωρίδας
Lane Keep Assistance (LKA): Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας
Emergency Lane Keep (ELK): Διατήρηση λωρίδας έκτακτης ανάγκης
Blind Spot Monitoring (BSM): Σύστημα επόπτευσης τυφλού σημείου
Rear Cross Traffic Alert (RCTA): Προειδοποίηση πίσω διασταυρούμενης κυκλοφορίας
Rear Collision Warning (RCW): Προειδοποίηση πίσω σύγκρουσης
Door Opening Warning (DOW): Προειδοποίηση ανοικτής πόρτας
Electronically controlled rear differential (XDS): Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πίσω διαφορικό
One pedal driving: Οδήγηση με ένα πεντάλ
Launch Control: Σύστημα Ελέγχου Εκκίνησης
Φώτα
Φώτα ημέρας LED
Προβολείς LED
Φλας ενσωματωμένα στους προβολείς
Κάθετη σχεδίαση εμπρός φλας LED
Πίσω φώτα LED με διακοσμητικό φωτισμό
Πίσω φως LED πλήρους πλάτους με διακοσμητικό φωτισμό
Πίσω φώτα ομίχλης
Αισθητήρας αυτόματης ενεργοποίησης φώτων
Ψηλά τοποθετημένο φως φρένου
Park Assist: Σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος
Πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος
Περιμετρική κάμερα με δυνατότητα θέασης κάτω από το αυτοκίνητο
Ζώνες ασφαλείας
Εμπρός ζώνες ασφαλείας 3 σημείων + προεντατήρας και περιοριστής φορτίου
2 πίσω ζώνες ασφαλείας 3 σημείων + προεντατήρας
Υπενθύμιση πρόσδεσης εμπρός και πίσω ζωνών ασφαλείας
Έκδοση Excite Exclusive Luxury XPOWER
Άνεση
V2L
Εμπρός πρίζα 12V
Φως πορτμπαγκάζ
Αλεξήλιο
Αλεξήλιο με καθρέπτη
Αυτόματος αντιθαμβωτικός εσωτερικός καθρέπτης
Μεταλλικά σπορ πεντάλ
HVAC: Θέρμανση, Εξαερισμός, Κλιματισμός
Αντλία θερμότητας
Αυτόματος κλιματισμός
Ηλεκτρικά παράθυρα
Αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο παραθύρου οδηγού με λειτουργία anti-pinch
Αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο όλων των παραθύρων
Λειτουργία anti-pitch σε όλα τα παράθυρα
Τιμόνι
Πολυουρεθάνη (PU)
Δέρμα από μικροΐνες
Θερμαινόμενο τιμόνι
Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών ρυθμιζόμενο σε 4 κατευθύνσεις
Infotainment
Εικονικός πίνακας οργάνων 7 ιντσών
DAB+
4 Ηχεία
6 Ηχεία
1 μικρόφωνο
2 μικρόφωνα
3 θύρες USB (Μπροστά: 1x USB A + 1x USB C / Πίσω: 1x USB A)
Ασύρματος φορτιστής κινητού τηλεφώνου
Bluetooth
MG iSMART
iSMART Lite 10.25 inch
Mobile APP με απομακρυσμένο έλεγχο
Apple Carplay/Android Auto
iSMART 10.25 inch
Voice control
Πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο
Πλοήγηση
Wifi Hotspot
Πρόσβαση & Εκκίνηση
Remote lock: Απομακρυσμένο κλείδωμα
Keyless entry: Σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί
Αυτόματη Εκκίνηση (Το όχημα ξεκινά πατώντας το πεντάλ φρένου)
Έκδοση Excite Exclusive Luxury XPOWER
Κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο προς 6 κατευθύνσεις
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού
Κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο προς 4 κατευθύνσεις
Θήκη χαρτών πίσω από τα εμπρός καθίσματα
Προσκέφαλα πίσω καθισμάτων (3)
Υφασμάτινα καθίσματα
PU + υφασμάτινα καθίσματα
PU + Alcantara καθίσματα με κόκκινες ραφές
Θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα
Διαιρούμενα 40/60 αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα
Έκδοση Excite Exclusive Luxury XPOWER
Χαμηλά τοποθετημένη αεροτομή
Ψηλά τοποθετημένη διαιρούμενη αεροτομή
Εμπρός υαλοκαθαριστήρες χωρίς βραχίονες
Πίσω υαλοκαθαριστήρας
Φιμέ τζάμια
Σκουρόχρωμα πίσω παράθυρα
Active Grille Shutter (Ενεργό Κλείστρο Γρίλιας)
Εξωτερικοί καθρέπτες
Μηχανική Αναδίπλωση + Θέρμανση
Αυτόματη Αναδίπλωση + Θέρμανση
Έκδοση Excite Exclusive Luxury XPOWER
215/50 R17 95V
Ζάντες αλουμινίου 17″ με δίχρωμο κάλυμμα
235/45 R18 98W
Ζάντες αλουμινίου 18″ 5 ακτίνων με δίχρωμο κάλυμμα
Ζάντες αλουμινίου 18″ 5 διπλών ακτίνων, δίχρωμες
Κιτ επισκευής ελαστικών
Έκδοση Excite Exclusive Luxury XPOWER
Charging
cable (Safety plug with Type-2 plug)
Charging
cable (Type-2 with Type-2 plug, 32A)
Έκδοση Excite Exclusive Luxury XPOWER
Pebble Black
Diamond Red
Medal Silver
Dover White
Brighton Blue
Fizzy Orange
Andes Grey
Hunter Green
Μαύρη διχρωμία οροφής
Έκδοση Excite Exclusive Luxury XPOWER
Μαύρο
Dual Color (Grey/White)

Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται εδώ είναι μόνο για ενδεικτικούς σκοπούς και ενδέχεται να διαφέρουν από τα στοιχεία του στάνταρ εξοπλισμού. Κανένα δικαίωμα δεν απορρέει από τις φωτογραφίες. Η MG διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής μοντέλων, χρωμάτων, προδιαγραφών και εξοπλισμού χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και χωρίς υποχρέωση αλλαγής των αυτοκινήτων που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά.