Ανακαλύψτε το MG MARVEL R - MG Motor

MG MARVEL R

Ηλεκτρικό

402km
Αυτονομία WLTP
Tri-motor
AWD
MG iSMART
Σύστημα Συνδεσιμότητας
288PS
1.8s/ 0-50km/h

Το MG MARVEL R Electric είναι ένα ευρύχωρο, πολυτελές SUV. Κατασκευασμένο για τους Ευρωπαίους οδηγούς που εκτιμούν το ξεχωριστό design, την πολυτέλεια και τις επιδόσεις, ανήκει στη δεύτερη γενιά των 100% ηλεκτρικών οχημάτων μας. Με αεροδυναμική σπορ σχεδίαση, το MG MARVEL R Electric συνδυάζει ένα ευρύχωρο εσωτερικό με ένα φουτουριστικό εξωτερικό. Συνυπολογίστε την κορυφαία στην κατηγορία ασφάλεια, τις μηδενικές εκπομπές ρύπων και την εξαιρετική αυτονομία και έχετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Καλώς ήρθατε στον κόσμο της MG!

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Ισορροπημένη δύναμη
Η γρήγορη επιτάχυνση δεν είναι το μοναδικό ατού του MG MARVEL R. Χάρη στη σπορ σχεδίαση και ρύθμιση πλαισίου, προσφέρει επίσης άφθονη οδηγική απόλαυση.

AWD με τρεις ηλεκτροκινητήρες

Με 3 ηλεκτροκινητήρες και συνδυασμένη ισχύ 288 PS και ροπή 665 Nm, το MG MARVEL R έχει επιτάχυνση 0-100km/h σε μόλις 4.9 δευτερόλεπτα. Επιλέξτε τις λειτουργίες Sport+ και Winter και ετοιμαστείτε να ζήσετε μία εξαιρετική οδηγική εμπειρία.

iBooster

Το iBooster μπορεί να εξασφαλίσει την απόδοση στο φρενάρισμα σε διάφορες καταστάσεις με ταχύτερη απόκριση. Μπορεί επίσης να βελτιώσει την εμπειρία οδήγησης με διαφορετικές ρυθμίσεις της αίσθησης του πεντάλ.

Σπορ αμάξωμα

Ολόκληρο το αμάξωμα έχει ρυθμιστεί από γερμανική ομάδα μηχανικών. Το υποπλαίσιο είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου, το οποίο μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά το βάρος και να βελτιώσει το χειρισμό και την άνεση. Η κατανομή βάρους 50:50 εμπρός και πίσω είναι επίσης ιδανική για τη διαχείριση του οχήματος στις στροφές.
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
Οδηγική Αυτοπεποίθηση
Έχει χρησιμοποιηθεί η πιο σύγχρονη τεχνολογία EV, για μέγιστη αυτονομία και απόδοση.
402km
Αυτονομία WLTP
Βελτίωση ενεργειακής πυκνότητας μπαταρίας κατά 34%
Μεγάλη μονάδα κυψελών μπαταρίας
Κινητήρας περιέλιξης (Hair-pin winding) με κιβώτιο 2 σχέσεων
Αποδοτική οδήγηση
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Μεγάλη μονάδα μπαταρίας

Το MG MARVEL R χρησιμοποιεί μία μεγάλη μονάδα μπαταρίας που αυξάνει την ενεργειακή πυκνότητα τόσο σε σχέση με τη χωρητικότητά της όσο και με το βάρος προσφέροντας μεγαλύτερη αυτονομία.

Ηλεκτροκινητήρες

Όλοι οι ηλεκτροκινητήρες του MG MARVEL R χρησιμοποιούν τεχνολογία περιέλιξης ‘hair-pin winding’ η οποία είναι πιο αποτελεσματική από την παραδοσιακή. Οι πίσω 2 κινητήρες λειτουργούν ανεξάρτητα για να εξασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση.

Φόρτιση

Εκτός από την αυξημένη χωρητικότητα της μπαταρίας, έχει βελτιωθεί και η ικανότητα φόρτισης. Ένας 3φασικός ενσωματωμένος φορτιστής 11kW υποστηρίζει ταχύτερη φόρτιση εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) και η ισχύς φόρτισης έως 90kW επιτρέπει τη φόρτιση της μπαταρίας στο 80% σε περίπου 40 λεπτά.

Κιβώτιο 2 σχέσεων

Ο πίσω ηλεκτροκινητήρας συνδέεται με το κιβώτιο 2 σχέσεων. Όταν το όχημα κινείται με υψηλή ταχύτητα, το κιβώτιο ταχυτήτων μπορεί να μεταβεί στην υψηλότερη σχέση για να βελτιώσει την απόδοση.

Σύστημα κλιματισμού με αντλία θερμότητας

Συγκριτικά με το σύνηθες σύστημα κλιματισμού Positive Temperature Coefficient (PTC), η αντλία θερμότητας μπορεί να βελτιώσει την ενεργειακή απόδοση έως και 50%, δίνοντάς σας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν οδηγείτε το αυτοκίνητο το χειμώνα.
Mg videoposter

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Ολοκληρωμένη προστασία
Νέα χαρακτηριστικά έχουν προστεθεί στο MG MARVEL R για να διασφαλιστεί η ασφάλεια τόσο των οδηγών όσο και των επιβατών.
360°
Προστασία μπαταρίας
Άκαμπτο αμάξωμα
Ελαφρύ αμάξωμα
MG Pilot
Ημιααυτόνομη οδήγηση επιπέδου L2

Ασφάλεια μπαταρίας

Ολόκληρη η μονάδα της μπαταρίας έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές ασφάλειας. Ύστερα από σύγκρουση από οποιαδήποτε γωνία, θα διακοπεί η παροχή υψηλής τάσης από τη μπαταρία μέσα σε δευτερόλεπτα, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια της μπαταρίας και αποτρέποντας τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

Κορυφαίου επιπέδου πλαίσιο αμαξώματος

Το άκαμπτο και ταυτόχρονα ελαφρύ πλαίσιο αμαξώματος αποτελεί παγκόσμια πρωτοπορία. Θερμικά μορφοποιημένος χάλυβας, κράμα αλουμινίου και άλλα σύνθετα υλικά είναι μερικά από τα συστατικά στοιχεία που διασφαλίζουν υψηλή αντοχή και χαμηλό βάρος.

Ενεργητική ασφάλεια

Το MG Pilot στο MG MARVEL R περιλαμβάνει επίσης τα τελευταία χαρακτηριστικά: ELK (Emergency Lane Keeping) και DWS (Drowsiness Warning System). Σε συνδυασμό με το πιο πρόσφατο hardware όλες οι λειτουργίες μπορούν να αποτρέψουν και να αποφύγουν πιθανά ατυχήματα και να επιτύχουν μερικώς αυτόνομη οδήγηση.

Παθητική ασφάλεια

Σε περίπτωση ατυχήματος, χάρη στο στιβαρό πλαίσιο του αμαξώματος του MG MARVEL R και τους 7 αερόσακους (συμπεριλαμβανομένων των πλευρικών) οι επιβάτες απολαμβάνουν τη μέγιστη προστασία.

Πολλαπλές κάμερες

Πολλαπλοί αισθητήρες και κάμερες που υπερβαίνουν το οπτικό πεδίο διασφαλίζουν την ασφάλεια όσων βρίσκονται μέσα και έξω από το όχημα.
ΣΧΕΔΙΑΣΗ
Φουτουριστική έκφραση
Το MG MARVEL R υιοθετεί μια νέα, έξυπνη ηλεκτρική σχεδιαστική φιλοσοφία μαζί με μια ολοκληρωμένη αναβάθμιση του εξωτερικού και του εσωτερικού.
Σχεδιαστική ιεροτελεστία
Σχεδιαστική υπογραφή φώτων
SUV Coupe
Στυλ αμαξώματος
“Stanford Torus”
19” ζάντες

Coupe τύπος αμαξώματος

Η χαμηλή οροφή και η εξομαλυμένη κολόνα C είναι πολύ δυναμικές, κάτω από το εμπρός, αλλά και από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Αυτό προσδίδει στο αμάξωμα μία ελκυστική εικόνα, δημιουργώντας ένα σύνολο με εντυπωσιακές αναλογίες.

Έντονες ακμές αμαξώματος

Ολόκληρο το αμάξωμα διαγράφεται από σχεδίαση διπλού τόξου στους θόλους των τροχών. Απλά και εκλεπτυσμένα, αυτά τα σχεδιαστικά στοιχεία συνδυάζονται αβίαστα.

Universe φωτεινή λωρίδα LED

Μία ήπια, λεπτή φωτεινή λωρίδα διατρέχει όλη τη μετωπική επιφάνεια του οχήματος πριν επεκταθεί προς τα μέσα και πίσω.

Ενσωματωμένοι προβολείς matrix

Ο συνολικός σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από τον κόσμο της ναυπηγο-κατασκευαστικής, με δύο φωτεινές λωρίδες ενσωματωμένες σε ορθογώνιες μονάδες. Το κεντρικό φως υιοθετεί μια ολοκαίνουργια διάταξη υποφωτισμού.

Πίσω φωτεινή υπογραφή σε σχήμα βέλους

Μια φωτεινή υπογραφή εκτείνεται σε όλο το πίσω μέρος, επιτείνοντας οπτικά το πλάτος του οχήματος και υιοθετώντας το θέμα των φτερών βέλους στο εσωτερικό του. Ο κατευθυντικός σχεδιασμός οδηγεί το βλέμμα στην κεντρική περιοχή του λογότυπου.
ΑΝΕΣΗ
Premium Εσωτερικό
Ορατό ή αόρατο, πάντα υψηλής ποιότητας.
Ηχοσύστημα Bose
9 Ηχεία
Ηλεκτρικό άνοιγμα πίσω πόρτας χώρου αποσκευών handsfree
Ηλεκτρική πίσω πόρτα
Κάθισμα Nappa
Με εξαερισμό
ΑΝΕΣΗ

Ηχοσύστημα Bose

Η ομάδα της Bose επιστράτευσε τις επαγγελματικές της γνώσεις και δεξιότητες για μία ολοκληρωμένη ανάλυση της καμπίνας του MG MARVEL R. Η ανάλυση υψηλής ακρίβειας περιελάμβανε δοκιμή ηχητικών εφέ και προσαρμογή της ισοστάθμισης για τη δημιουργία ενός ήχου που σας μεταφέρει σε αίθουσα συναυλιών για να νιώσετε πραγματικά τη μουσική.

Λεπτοί αεραγωγοί

Διακριτικοί αεραγωγοί, μεγάλου μήκους 900mm ενσωματωμένοι στη συνολική σχεδιαστική φιλοσοφία και εξοπλισμένοι με 4 σετ έξυπνων ηλεκτρικών πτερυγίων που μπορούν να ελέγχουν έξυπνα τη γωνία ροής σύμφωνα με τις αλλαγές της θερμοκρασίας. Επιπλέον, το σύστημα καθαρισμού φιλτράρει τα επιβλαβή σωματίδια, όπως διάφορα είδη γύρης για να διατηρεί το περιβάλλον της καμπίνας καθαρό.

Welcome mode

Εκτός από την αυξημένη χωρητικότητα της μπαταρίας, έχει βελτιωθεί και η ικανότητα φόρτισης. Ένας 3φασικός ενσωματωμένος φορτιστής 11kW υποστηρίζει ταχύτερη φόρτιση εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) και η ισχύς φόρτισης έως 90kW επιτρέπει τη φόρτιση της μπαταρίας στο 80% σε περίπου 40 λεπτά.

Ηλεκτρικό άνοιγμα πίσω πόρτας χώρου αποσκευών handsfree.

Απλώς μετακινήστε το πόδι σας κάτω από την πόρτα του χώρου αποσκευών, και η πόρτα θα ανοίξει αυτόματα.

Πανοραμική ηλιοροφή

Ανοίξτε τη για να εισέλθει φρέσκος αέρα και νιώστε την αναζωογονητική επίδραση του ήλιου στο δέρμα σας, όπου κι αν ταξιδεύετε.

Εξαιρετικά NVH χαρακτηριστικά

Κατά 95% επενδυμένο με ηχοαπορροφητικό υλικό NVH (Θορύβων. κραδασμών και τριγμών). Όταν έχει ησυχία, έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε αίθουσα συναυλιών. Όταν παίζει η μουσική, τα ηχητικά κύματα μεγιστοποιούν την απόλαυση του ταξιδιού.

Premium Καθίσματα

Τα καθίσματα φέρουν επένδυση από δέρμα Bader Nappa με σπορ σχεδίαση και λειτουργίες θέρμανσης και εξαερισμού. Η τεχνολογία κάθετης πλήρωσης αφρώδους υλικού διπλής σκληρότητας βελτιώνει επίσης την κατανομή της πίεσης όταν κάθεστε.

Ατμοσφαιρικός φωτισμός

Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός “Aurora” 64 χρωμάτων μπορεί να μεταμορφώσει την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και να πάλλεται στο ρυθμό της μουσικής σας.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Ψηφιακό Cockpit
Πλήρως ψηφιακό και συνδεδεμένο για καλύτερη οδηγική εμπειρία και έξυπνη αλληλεπίδραση.

19.4″ οθόνη αφής

Ολόκληρη η οθόνη είναι κατασκευασμένη από γυαλί Corning Gorilla, με εικονικά και αναλογικά μπουτόν στην οθόνη, ώστε η λειτουργία να είναι ασφαλέστερη και πιο αποδοτική.

12.3″ ψηφιακός πίνακας οργάνων

Σε 3 διαφορετικές περιοχές εμφανίζονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και μπορείτε να προσαρμόσετε τα widgets ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ασύρματος φορτιστής

Φορτίστε το smartphone σας εν κινήσει.
ISMART
Εντελώς νέο Σύστημα Συνδεσιμότητας
Ένα έξυπνο σύστημα δικτύωσης που ενσωματώνει την επικοινωνία του αυτοκινήτου, του Διαδικτύου και του χρήστη. Έτοιμοι να συνδεθείτε με το μέλλον;
ISMART

Πριν από την εκκίνηση

Η εφαρμογή iSMART σας βοηθά να εντοπίσετε γρήγορα το όχημά σας και να ελέγξετε αν είναι ασφαλές να το οδηγήσετε με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου για να ρυθμίσετε εκ των προτέρων τον κλιματισμό στη κατάλληλη θερμοκρασία πριν καν εισέλθετε σε αυτό.

Εντοπίστε το όχημά σας.

Καθορίστε την ακριβή θέση του αυτοκινήτου σας.

Διάγνωση κατάστασης οχήματος

Ελέγξτε εύκολα την κατάσταση του αυτοκινήτου σας και βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές πριν ξεκινήσετε.

Σχεδιασμός Διαδρομής (Route planner)
Σχεδιάστε το ταξίδι σας από πριν και συγχρονίστε τη διαδρομή σας στο όχημα.
Εφαρμογή Απομακρυσμένου Ελέγχου

Ενεργοποιήστε τον κλιματισμό για να ρυθμίσετε από πριν μια άνετη εσωτερική θερμοκρασία.

Αναβάθμιση FOTA (Firmware Over-the-Air)

Δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε το κατάστημα ενός εμπόρου – μπορείτε να αναβαθμίσετε το σύστημα οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Και το πιο σημαντικό, είναι δωρεάν.

Εν κινήσει

Μόλις σχεδιάσετε τη διαδρομή σας, θα λάβετε ενημερώσεις για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο, οδηγίες πλοήγησης και την ακριβή ώρα άφιξης. Πέραν αυτών, η εφαρμογή θα σας ενημερώσει για όλα τα σημεία ενδιαφέροντος που δε θέλετε να χάσετε στη διαδρομή.

Συνδεδεμένη πλοήγηση

Δεν είστε σίγουροι αν κλειδώσατε το αυτοκίνητο; Απλά κλειδώστε ή ξεκλειδώστε το χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

Online σημεία ενδιαφέροντος

Βρείτε όλα όσα αξίζει να δείτε στη διαδρομή σας.

Απεικόνιση αυτονομίας και πληροφορίες για σημεία φόρτισης

Τέλος στο άγχος της αυτονομίας – μάθετε την αυτονομία σας και λάβετε πληροφορίες για σημεία φόρτισης σε πραγματικό χρόνο στη διαδρομή σας.

Εν κινήσει

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αυτονομία – δείτε ακριβώς πόση απόσταση μπορείτε να διανύσετε, καθώς και πληροφορίες για σημεία φόρτισης σε πραγματικό χρόνο στη διαδρομή σας. Επιπλέον, μπορείτε να λαμβάνετε οδηγίες πλοήγησης να ακούτε μουσική σε live streaming, να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις και να ελέγχετε το όχημά σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού hands-free, μέσω φωνητικών εντολών.

Amazon Prime music

Συνδεθείτε στον Amazon Prime λογαριασμό σας για να ακούσετε τα πιο πρόσφατα κομμάτια από τους αγαπημένους σας ερμηνευτές.

DAB+

Αποθηκεύστε τον αγαπημένο σας σταθμό και το MG iSMART θα σας υπενθυμίσει να μην χάσετε το αγαπημένο σας πρόγραμμα.

Hotspot

Οι συνεπιβάτες σας στο αυτοκίνητο ξεμένουν από δεδομένα; Μην ανησυχείτε, χρησιμοποιήστε το hotspot δεδομένων από το όχημα σας και θα παραμείνουν συνδεδεμένοι!

Εν κινήσει

Μείνετε συνδεδεμένοι εν κινήσει με το Apple CarPlay ή το Android Auto, τα οποία φέρνουν όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου σας στην κεντρική οθόνη αφής του αυτοκινήτου σας. Και μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό DAB+ στην εφαρμογή για να σας υπενθυμίζει πότε μεταδίδεται η αγαπημένη σας εκπομπή.

Πρόγνωση καιρού

Ελέγξτε τον καιρό για την τρέχουσα τοποθεσία σας ή όπου κι αν κατευθύνεστε.

Φωνητικός έλεγχος

Αξιοποιήστε στο έπακρο τον hands-free έλεγχο για μουσική, πλοήγηση, τηλεφωνικές κλήσεις και λειτουργίες του οχήματος.

Apple CarPlay & Android Auto

Η σύνδεση smartphone είναι εύκολη με το ενσωματωμένο Apple CarPlay ή το Android Auto.

Αφού φτάσετε στον προορισμό σας

Δεν θυμάστε αν κλειδώσατε το αυτοκίνητο; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να το ξεκλειδώσετε και να το κλειδώσετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, καθώς και να ελέγξετε το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και την αυτονομία για το επόμενο ταξίδι σας. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά σε όλα τα στατιστικά στοιχεία της οδήγησής σας, συμπεριλαμβανομένης της εξοικονόμησης εκπομπών CO2, οδηγώντας πλήρως ηλεκτρικά.

Κλείδωμα και ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου

Δεν είστε σίγουροι αν κλειδώσατε το αυτοκίνητο; Απλά κλειδώστε ή ξεκλειδώστε το χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

Συναγερμός

Ένα μήνυμα push θα σταλεί στο όχημα εάν συμβεί οποιαδήποτε μη φυσιολογική κατάσταση.

Προγραμματισμός φόρτισης*

Θέλετε να επωφεληθείτε από το φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα το βράδυ; Μην ξεχάσετε να προγραμματίσετε τη φόρτιση.

Έλεγχος κατάστασης οχήματος και στατιστικών στοιχείων

Ελέγξτε το επίπεδο φόρτισης και την αυτονομία της μπαταρίας για το επόμενο ταξίδι σας.

ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
Έξυπνο και όχι μόνο
Πέρα από τις εξαιρετικές επιδόσεις του, το MG MARVEL R διαθέτει την ευελιξία που χρειάζεστε για να μεταφέρετε όλα τα απαραίτητα, είτε πρόκειται για την καθημερινή σας μετακίνηση είτε, για ένα ταξίδι το Σαββατοκύριακο.

Εμπρός και πίσω χώροι αποσκευών

Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ είναι 357 λίτρα και η πίσω πόρτα έχει ένα τεράστιο άνοιγμα, το οποίο διευκολύνει και απλουστεύει τη φόρτωση αντικειμένων. Τα πίσω καθίσματα είναι διαιρούμενα σε ποσοστό 60/40, κάτι που μπορεί να επεκτείνει την χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ στη μέγιστη τιμή των 1.396L όταν είναι αναδιπλωμένα. Ο εμπρός χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 150L. Εδώ μπορούν να τοποθετηθούν από τα καλώδια φόρτισης μέχρι τον χαρτοφύλακά σας ή μια βαλίτσα 24″ ιντσών.

Άφθονοι αποθηκευτικοί χώροι στο εσωτερικό

Αξιοποιήστε τον εσωτερικό χώρο στο έπακρο, με 5 υποδοχές για κινητά τηλέφωνα, 8 ποτηροθήκες και έναν μεγάλο χώρο κάτω από την αιωρούμενη κονσόλα. Ο πίσω χώρος είναι ευρύχωρος με ρυθμιζόμενο πίσω υποβραχιόνιο με χώρο αποθήκευσης.

Ικανότητα ρυμούλκησης 750kg

Το MG MARVEL R έχει εγκεκριμένη ικανότητα ρυμούλκησης 750 kg, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε ό,τι χρειάζεστε.

Vehicle-to-load

Η δυνατότητα φόρτισης Vehicle-to-load (έως και 2400W) κάνει το MG MARVEL R πιο πρακτικό, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια της μπαταρίας στην καθημερινή ζωή.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αν επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το MARVEL R όταν είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά!

Consent(Required)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden